Sziklaforrás Egyesület

Felsőtárkány sziklaforras@gmail.com http://www.felsotarkany.hu/sziklaforras_egyesulet.html telefon: 20-3173291

 

noi_peca_bajnoksag_plakat.jpg

 

 

 

St. Hubertus Női Pergető Bajnokság

2022.

A három különböző helyszínen megrendezendő verseny célja a hazai pergető horgászat népszerűsítése a női horgászok körében is, valamint a természeti és horgászati környezeti értékeinkre való figyelemfelhívás. A versenysorozat névadó fő támogatójával a közösségi élet fontosságát szeretnénk kiemelni.

A St. Hubertus elkötelezetten a kulturált együttlét és mértékletes italfogyasztás támogatója, a rendezvényeknél is kiemelten figyelve a vonatkozó rendelkezésekre.

A serlegek és érmek mellett a dobogósok a St. Hubertus nagyértékű ajándékcsomagjait nyerik.

Nevezés: Fordulónként 6000 Ft, ami tartalmazza a napijegyet és az ebédet. Nevezni email-ben lehet a sziklaforras@gmail.com címen, ahol kérjük megjelölni, hogy mely fordulókon szeretne indulni. A nevezés elfogadása és sorrendje a K&H 10403507-50526770-76681004 számlaszámra történő nevezési díj befizetése után történik. A versenyző a nevezési díj befizetésével kinyilvánítja, hogy  elfogadja a kiírásban szereplő szabályokat. A szervezők a kiírás kismértékű változtatásának a jogát fenntartják. A versenyen mindenki a saját felelősségére indul. A nyilvános eseményeken videofelvétel készül, mellyel kapcsolatban szerzői és személyiségi jogi követeléssel igény nem támasztható.

Mind a három helyszínen a műcsalikon csak egy db egyágú horog használható!

Eger-patak április 10.

Nevezni a helyek beteltéig, valamint 2022. április 1.- ig lehet.

Nevezők létszáma, max. 20 fő

Versenynap:

08.00 Érkezés, sorsolás.

09.00 -11.00 első forduló

12.00 Ebéd

12.30 Műlegyezős horgászat bemutatása az Eger-patakon

13.00 -15.00 második forduló

16.00 Eredményhirdetés

Szabályok: Két fordulós. Délelőtt és délután 2-2 óra Eger belvárosi részén. A helyi horgászrend szabályai szerint. Egy segítő vehető igénybe, aki csak taktikai utasítással és a horogszabadításban segíthet.

Pontozás: Minden szabályosan szájba akasztott, vagy kívülről a hal szem-vonala és az orr közötti felületen akadt horgászható hal értékelésre kerül. Az egyéb helyen történő kívül akadás szabálytalan. A fogások értékelésénél a darab szám számít, pisztráng 50 pont/db, domolykó és minden más hal 10 pont/db.

Helyezés: Az első három hely lesz díjazva. Az első a legtöbb pontot gyűjtő versenyző. Pontegyenlőség esetén, a több db. halat fogott, - több pontot gyűjtött délelőtt. - több pontot gyűjtött délután. - több halat fogott délelőtt. - több halat fogott délután. Ha így is egyezés van döntetlen.

A versenyen elindult versenyzők közül, akik nem fogtak halat, azok összpontszámának az összege, osztva azok számával, akik nem fogtak halat, eredményeként kapott, helyezési pontszámot kapják.

Visontai Horgásztó június 11.

Nevezni a helyek beteltéig, valamint 2022. június 1.- ig lehet.

Nevezők létszáma, max. 20 fő

Versenynap:

08.00 Érkezés, sorsolás.

09.00 -13.00 első forduló

13.30 Ebéd

14.00 Eredményhirdetés

Szabályok: Egy fordulós, óránként kötelező helyváltoztatással a sorsolás szerint a Visontai Horgásztavon. A helyi horgászrend szabályai szerint. Egy segítő vehető igénybe, aki csak taktikai utasítással, szákolásban és a horogszabadításban segíthet.

Pontozás: Minden szabályosan szájba akasztott, vagy kívülről a hal szem-vonala és az orr közötti felületen akadt 10 cm-t elérő csapósügér és feketesügér értékelésre kerül. Az egyéb helyen történő kívül akadás szabálytalan. A fogások értékelésénél a halak teljes hosszát mérjük. Minden 10 - 20 cm közötti sügér, centiméterenként 1 pont. 20 -30 cm közötti sügér, centiméterenként 3 pont. 30 cm feletti sügér centiméterenként 5 pont.

Helyezés: Az első három hely lesz díjazva. Az első a legtöbb pontot gyűjtő versenyző. Pontegyenlőség esetén a több db. halat fogott, -a hosszabb halat fogott alapján. Ha így is egyezés van döntetlen.

A versenyen elindult versenyzők közül, akik nem fogtak halat, azok összpontszámának az összege, osztva azok számával, akik nem fogtak halat, eredményeként kapott, helyezési pontszámot kapják.

Felsőtárkányi Horgásztó augusztus 27 - 28.

Nevezni a helyek beteltéig, valamint 2022. augusztus 15.- ig lehet

Nevezők létszáma, max. 20 fő

Versenynap: 27. (szombat) 08.00 Érkezés

                                                    08.30 Sorsolás

                                                    09.00 - 13.00 verseny

                                                    13.00 Ebéd

                                                    14.00 - 18-00 verseny

                         28. (vasárnap) 08.00 - 12.00 verseny

                                                   12.00 Ebéd

                                                   13.00 - 17.00 verseny

                                                   17.30 Eredményhirdetés

                                                  18.00 St Hubertus Női Pergető bajnokság eredményhirdetése.

 

Szabályok: A két napos verseny. Minden versenyző napi 4 órát horgászik, óránként kötelező helyváltoztatással a sorsolás szerint A versenyen résztvevők fele, ha páratlanul neveztek a nagyobb fele délelőtt 4 órát, a másik fele délután 4 órát. A második nap délelőtt, az előző nap délután horgászók 4 órát, majd délután az előző nap délelőtt horgászók fognak 4 órát horgászni. A helyi horgászrend szabályai szerint.  Egy segítő vehető igénybe, aki csak taktikai utasítással, szákolásban és a horogszabadításban segíthet.

Pontozás: Minden szabályosan szájba akasztott, vagy kívülről a hal szem-vonala és az orr közötti felületen akadt csuka vagy harcsa értékelésre kerül. Az egyéb helyen történő kívül akadás szabálytalan. A fogások értékelésénél a halak teljes hosszát mérjük. Minden cm/1 pont

Helyezés: Az első három hely lesz díjazva. Az első a legtöbb pontot gyűjtő versenyző. Pontegyenlőség esetén a több db. halat fogott, -a hosszabb halat fogott, -a délelőtt több pontot gyűjtött -a délután több pontot gyűjtött alapján. Ha így is egyezés van döntetlen.

 A versenyen elindult versenyzők közül, akik nem fogtak halat, azok összpontszámának az összege, osztva azok számával, akik nem fogtak halat, eredményeként kapott, helyezési pontszámot kapják.

 

A St. Hubertus Női Pergető bajnokság értékelése.

Díjak: A serlegek és érmek mellett a dobogósok a St. Hubertus nagyértékű ajándékcsomagjait nyerik.

Az első három hely lesz díjazva, a versenyeken megszerzett helyezési pontszámok összeadása alapján. Az első helyezett az így gyűjtött legkevesebb pontszámot elérő. Az a versenyző, aki valamelyik versenyre nem nevez, vagy nevez és nem indul el az arra a versenyre automatikusan 20 pontot kap. Pontegyenlőség esetén, a több összpont, a legjobb helyezési eredmény, a két legjobb helyezési eredményének összege a mérvadó. Ha így is egyezés van döntetlen.

 

Mindenkinek jó versenyzést és kellemes időtöltést kíván a szervező:

 

 

 



Weblap látogatottság számláló:

Mai: 23
Tegnapi: 27
Heti: 50
Havi: 1 219
Össz.: 196 333

Látogatottság növelés
Oldal: 2022. St, Hubertus Női pergető bajnokság
Sziklaforrás Egyesület - © 2008 - 2024 - sziklaforras.hupont.hu

A HuPont.hu ingyen honlap készítő az Ön számára is használható! A saját honlapok itt: Ingyen honlap!

ÁSZF | Adatvédelmi Nyilatkozat

X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »